Hoeveelheid
Moerbeien
Moerbeien zijn lekkere besjes die een bron van ijzer, calcium, vitamines en vezels zijn. De moerbeien zijn natriumarm en vetvrij. De moerbeibes verbetert de eetlust en bevordert het verteren en verwerken van het voedsel. De moerbeien hebben een heerlijke krokante zoete, honingachtige smaak en zijn heerlijk toe te voegen aan bijvoorbeeld muesli, yoghurt of een smoothie.
Waarom moerbeien?
- moerbeien verbeteren het verteren van voedsel
- ze zijn rijk aan anti-oxidanten
- bevatten vitamine B6
- hebben een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid
Hoe gebruik je moerbeien?
Moerbeien zijn lekker als snack te eten maar prima te combineren met bijvoorbeeld muesli, yoghurt of een smoothie.
Ingrediënten: Moerbeibessen
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam.
Ten minste houdbaar tot: 6 maanden na aankoop
Voedingswaarde moerbeien
Voedingswaarde per 100 Gram
Energie: | 1260 / 298 | KJ / kcal |
Vetten: | 2.4 | g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren: | 0.2 | g/100 g |
Koolhydraten: | 55.3 | g/100 g |
Waarvan suikers: | 49.2 | g/100 g |
Eiwitten: | 8.8 | g/100 g |
Zout: | 0.0 | g/100 g |