Heerlijke verse ongezwavelde abrikozen, vol mineralen, vitamine en vezels. Te verwerken in cake, gerechten maar vooral ook om te snacken.
Hoeveelheid
Gedroogde Abrikozen
Gedroogde abrikozen zijn van oorsprong een bekende steenvrucht die oorspronkelijk afstamt uit Noordoost China. De gedroogde abrikozen bevatten veel vezels, vitaminen en mineralen. Gedroogde abrikozen werken vermoedelijk bloeddrukverlagend vanwege de aanwezigheid van kalium.
Waarom gedroogde abrikozen?
- lekker zoet van smaak
- vol vezels en vitaminen
- gedroogd en daarom supergezond
Hoe gebruik je gedroogde abrikozen?
Gedroogde abrikozen zijn erg lekker te combineren door yoghurt, ze geven een fijne zoete smaak.
Ingrediënten: Abrikozen,
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam.
Ten minste houdbaar tot: 6 maanden na aankoop
Voedingswaarde gedroogde abrikozen
Voedingswaarde per 100 Gram
|
Verzending